GET_THE_PLAYER TO_SEE_THIS_PLAYER
Pod koniec lutego 2015 roku blackmetalowa grupa Christ Agony wyruszy w trasę koncertową po Polsce z okazji 25-lecia działalności. Grupie Cezara towarzyszyć będzie Beheaded z Malty oraz rodzime Devilish Impressions. Trasa zakończy się w zielonogórskim klubie "4 Róże dla Lucienne" w niedzielę 8 marca 2015. Koncert rozpocznie się o godz.19.00 - zapraszamy !!!

BILETY JUŻ DOSTĘPNE ORAZ  PRZED KONCERTEM






CHRIST AGONY

Dokładnie 25 lat temu, w 1990 roku w Morągu powstał Christ Agony, którego założycielem jest gitarzysta i wokalista Cezar. Christ Agony to ikona Polskiego Black Metalu, zespół który już przez ćwierć wieku wiernie podąża obraną ścieżką i hołdując Ciemności ... Obecnie zespół pracuje nad nowym albumem "Legacy" ...

skład:
Cezar - gitary, głosy (Moon, Whispers, Union, Seth)
Reyash - bass, głosy (Witchmaster, Supreme Lord, Union, ex-Vader, Azarath (live), Incantation (live), Profanum)
Darek - perkusja (Dissenter, Bloodlust, Amorphous, Union, Fam)

Dyskografia:
ALBUMY STUDYJNE:
Unholyunion (1993, Baron Records)
Daemoonseth - Act II (1994, Adipocere Records)
Moonlight - Act III (1996, Croon Records, Cacophonous Records)
Darkside (1997, Hammerheart Records, Morbid Noizz Productions)
Trilogy (1998, Pagan Records)
Elysium (1999, Metal Mind Records)
Christ Agony (2005, jako Union, Agonia Records)
Demonology (EP, 2007, Razor Productions)
Condemnation (2008, Razor Productions)
NocturN (2011, Mystic Production)
Legacy (2015)

ALBUMY KONCERTOWE:
Live - Apocalypse (2002, Apocalypse Productions)

KOMPILACJE:
UnholyDeaMoon (2010)

DEMA:
Sacronocturn (1990, wydanie własne)Epitaph of Christ (1992, Carnage Records)


internet:


video:
https://www.youtube.com/watch?v=O2b_YTUDrRI





BEHEADED

Mroczny, brutalny techniczny szybki i ciężki Old School Death Metal z Malty, pieknej wyspy na możu środziemnym, kraju uważanago za najbardziej katolicki w Europie! Beheaded powstał na początku lat dziewięćdziesiątych i ma na swoim koncie cztery albumy studyjne, obecnie zespoł pracuje nad nowym albumem, a do składu Maltańczyków dołączył jeden z najszybszych perkusistów Davide "BrutalDave" Billia znany z gry w Antropofagus.

skład:
Omar Grech - gitara (Slit, It Came from the Desert)
Frank Calleja - głos (Hydrocephalic, Slit, It Came from the Desert)
David Cachia - bass (ex-Biblical Infamy)
Davide "BrutalDave" Billia - perkusja (Antropofagus, Putridity, Septycal Gorge, Xenomorphic Contamination)

Dyskografia:
1995 Souldead Demo
1998 Perpetual Mockery (Xtreme Records)
2000 Resurgence of Oblivion Ep (Mighty Music)
2002 Recounts of Disembodiment (Mighty Music)
2005 Ominous Bloodline (Unique Leader Records)
2012 Never to Dawn (Unique Leader Records)

internet:

video:
https://www.youtube.com/watch?v=4jnIkCopeao




DEVILISH IMPRESSIONS

Albumy zespołu, entuzjastycznie przyjęte przez media i fanów na świecie, a także liczne koncerty w całej Europie, od wybrzeży Portugalii, po bezkresne horyzonty rosyjskiego Uralu u boku m.in. BEHEMOTH, MARDUK, DISMEMBER, SATYRICON, MOONSPELL, GORGOROTH, OVERKILL, DARK FUNERAL, CARPATHIAN FOREST, ENSLAVED, SAMAEL sprawiły, iż zaczął być postrzegany jako znacząca siła na mapie europejskiej muzyki ekstremalnej. Po kilkuletniej nieobecności na scenie grupa w 2012 roku powróciła z trzecią w swej dyskografii płytą ’Simulacra’. Nominowana do nagrody Metal Storm Awards 2012, jednego z największych na świecie portali muzyki metalowej, uplasowała się w czołówce najlepszych płyt w kategorii Best Melodic Black Metal / Metalgaze Album 2012. W ramach promocji albumu zespół pojawił się m.in. na festiwalach Hard Rock Laager, Carpathian Alliance Metal Festival, Brutal East, Castle Party, Wave Gotik Treffen oraz MetalFest Open Air. Zagrał także miesięczną trasę w Krajach Bałtyckich, Rosji i krajach Europy Wschodniej. Rok później Devilish Impressions rejestruje dwa nowe utwory będące zapowiedzią zmian w obrębie brzmienia zespołu. Wydane jako Ep w maju 2014 pod szyldem ’Adventvs’ promowane zostały trasą koncertową w Polsce. Materiał wzbudza zainteresowanie holenderskiej Hammerheart Records, która w lutym 2015 wyda ’Adventvs’ na 12’’ winylu.


skład:
Quazarre – vocals / rhythm, lead and acoustic guitars; composer and author of most of the lyrics; production and overall propaganda
Vraath – bass guitar
Icanraz – drums
Exile (live) – rhythm and lead guitars


internet:
www.devilishimpressions.bandcamp.com

video:
https://www.youtube.com/watch?v=ilcSwRy85Uw





ARTYSTOM

PIZZĘ SERWUJE

PIZZERIA

GIOCONDA

www.gioconda.zgora.pl




CHRIST AGONY + BEHEADED + DEVILISH IMPRESSIONS
koncert

wydarzenie na facebook:
https://www.facebook.com/events/317705438427562/
### PROSIMY UDOSTĘPNIAĆ WYDARZENIE ###


miejsce:
"4 Róże dla Lucienne"
Zielona Góra
Stary Rynek 17
tel.(68) 325 50 93
www.4roze.pl
https://www.facebook.com/4roze

sala koncertowa klimatyzowana

palarnia wewnątrz klubu

wi fi zone

obiekt monitorowany



data:
08.03.2015 (niedziela) godz.19.00
otwarcie klubu godz.18.00


bilety (wersja kolekcjonerska)
20 zł - przedsprzedaż
30 zł - w dniu koncertu

bilety do nabycia:

klub "4 Róże dla Lucienne" - tel. (68) 325 50 93 w godz.18.00-24.00
Zielona Góra, stary Rynek 17, www.4roze.pl

bileteria Muz-Art - (68) 324 63 13 w godz. 10.00-18.00
Zielona Góra, Aleja Niepodległości 12, www.muzart.pl

Rezerwacje biletów SMS dla fanów spoza Zielonej Góry
treść:CHRIST + nazwisko + miasto + ilość biletów
na numer: 501 77 66 01
odbiór biletów w dniu koncertu na bramce z ważnym dokumentem tożsamości
cena biletu z rezerwacji SMS: 25 zł
zamknięcie rezerwacji sms: 06.03.2015 godz.12.00




KONCERTY, IMPREZY,
PROGRAM ARTYSTYCZNY


572 909 626
KLUB MUZYCZNO-ARTYSTYCZNY
4 RÓŻE DLA LUCIENNE

Stary Rynek 17, 65-001 Zielona Góra
Tel. 68 3255093
klub@4roze.pl
9226512
skype: 4 Róże dla Lucienne
GODZINY OTWARCIA
pon, śr, niedz 18.00-24.00
wt, czw 18.00-02.00
piąt, sob 18.00-03.00